Verokortti verkossa -palvelu 2018

Palvelussa pääset katsomaan salassa pidettäviä verotustietojasi. Tämän vuoksi sinun tulee kirjautua palveluun henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi, mobiilitunnisteella tai sirullisella henkilökortilla.

 

Mihin palvelua käytetään?

Voit tilata ja tulostaa uuden verokortin esimerkiksi palkkaa, sivutuloa, etuutta tai merityötuloa varten.

Voit tulostaa verokortin itse, jos tilaukseen ei tarvita Verohallinnon virkailijan tekemää tarkistusta.

Voit hakea uutta tai muuttaa jo määrättyä ennakkoveroa tässä palvelussa. Ennakkoveron tilisiirtolomakkeet lähetetään sinulle postitse.

Verokortin voit tilata vain itsellesi omilla pankkitunnuksillasi. Vanhemmat voivat tilata alaikäiselle lapselleen verokortin puhelimitse, p. 029 497 000 (puhelun hinta pvm./mpm.).

Mitä tietoja tarvitset?

Tilaa uusi verokortti ajoissa! Työnantajasi tai muu suorituksen maksaja tarvitsee verokorttisi noin kaksi viikkoa ennen seuraavaa maksupäivää. Jos et tulosta verokorttia itse, se lähetetään sinulle postitse ja toimitusaika on yleensä noin 4-5 työpäivää.

Tutustu palveluun demossa

Lisätietoja

Mikä on palvelun tarkoitus ja mihin se soveltuu?

Henkilötietojen käsittely Verohallinnossa.

Palvelussa

Ilmoita verokorttia tai ennakkoveroa varten tiedot, jotka vastaavat mahdollisimman hyvin kuluvan vuoden toteutuvia tulojasi ja vähennyksiäsi. Tiedot vaikuttavat veroprosenttiin tai ennakkoveroon sekä kuluvan vuoden verotuksen lopputulokseen.

Saat kuittauksen tilauksen vastaanottamisesta palvelun lopussa, kun Verohallinto on vastaanottanut tiedot.

Ilmoittamasi tiedot tallennetaan Verohallinnon tietokantaan.