Tilinumeron muutos

Oikea pankkitilinumero nopeuttaa veronpalautuksen saamista. Ilmoita tilinumerosi joko verkossa tai lomakkeella. Tilinumeroa ei voi ilmoittaa puhelimitse.

Asioi verkossa

Ilmoita uusi tai muuttunut tilinumerosi OmaVerossa (vero.fi/omavero)

Palveluun kirjaudut henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

Ilmoita Verohallinnolle tilinumerosi, jos et ole sitä jo aikaisemmin tehnyt tai jos aiemmin ilmoittamasi tilinumero on muuttunut.

Tilinumero on helppo ilmoittaa verkossa

Tilinumeron voit ilmoittaa OmaVerossa. OmaVerossa voit ilmoittaa myös alaikäisen lapsesi tilinumeron. Alaikäinen voi ilmoittaa tilinumeronsa myös itse kirjautumalla OmaVeroon mobiilivarmenteella, mikäli hänellä on mobiilivarmenne käytössään.

Lue kuolinpesän tilinumeron ilmoittamisesta

Tilinumeron voi ilmoittaa myös paperilomakkeella

Täytä ja tulosta henkilöasiakkaan ilmoitus tilinumerosta (lomake 7208)

Lomakkeella ilmoitetaan asiakastiedot, aiemmin ilmoitettu tilinumero sekä uusi tilinumero ja puhelinnumero. Palauta lomake allekirjoitettuna lomakkeella olevaan osoitteeseen tai mihin tahansa verotoimistoon.

Huom! Yrittäjät ja muut arvonlisäverovelvolliset yksityishenkilöt ilmoittavat tilinumeronsa sähköisesti OmaVerossa. He voivat ilmoittaa tilinumeronsa paperilomakkeella vain erityisestä syystä, kuten teknisen esteen vuoksi. OmaVeroon kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, Katso-tunnisteella tai sähköisellä henkilökortilla

Auto- ja valmisteveroasiakkaille ainoastaan paperilomake

Auto- ja valmisteveroasiakkaiden tulee ilmoittaa tilinumero paperilomakkeella. 

Auto- ja valmisteveron palautuksia varten ilmoitettu tilinumero voi olla eri kuin Verohallinnolle muuten ilmoitettu tilinumero. Näin ollen auto- ja valmisteveroasiakkaiden tiedoissa on mahdollista olla kerrallaan useampi tilinumero. Muilla asiakkailla voi olla Verohallinnon tiedoissa ainoastaan yksi voimassa oleva tilinumero