Verohallinnon nimissä on lähetetty huijausviestejä. Lue lisää huijauksista.

Yritys tai yhteisö: Näin muutat sähköposti-ilmoitusten asetuksia OmaVerossa

Kun sinulla on valtuus hoitaa yrityksen veroasioita OmaVerossa, voit tilata henkilökohtaiseen sähköpostiisi ilmoituksia OmaVeron tapahtumista. Voit muuttaa asetuksia esimerkiksi silloin, jos saat ilmoituksia asioista, joiden hoitaminen ei kuulu sinulle tai saat ilmoituksia liian usein.

Esimerkiksi valmisteverotuksen EMCS-tehtävistä voi tulla ilmoituksia useammin kuin muista veroasioista.

  1. Valitse OmaVerossa linkki Muokkaa omia tietoja.
  2. Valitse kohdassa Sähköposti-ilmoitukset painike Valitse haluamasi ilmoitukset.
  3. Lisää tai poista valinta niiden asioiden kohdalla, joita haluat muuttaa. Esimerkiksi, jos haluat poistaa EMCS-asioihin liittyvät sähköposti-ilmoitukset, poista EMCS-asioita koskeva valinta kohdassa Verolajit.
  4. Valitse painike OK.
  5. Valitse painike Tallenna, jotta muutokset tallentuvat.

Huomaa, että sähköposti-ilmoitukset ovat käyttäjäkohtaisia. Siksi on tärkeää tilata ne henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseen – ei esimerkiksi toimiston yleiseen osoitteeseen.

Näin tilaat sähköpostiin ilmoituksia yrityksen veroasioista OmaVerossa

Kun osa valtuuksista päättyy

Jos sinulla on useampaan yritykseen valtuuksia, joista yksi tai useampi päättyy, toimi näin: Kirjaudu OmaVeroon ja valitse ”Asioi yrityksen puolesta”. Tämän jälkeen et saa enää sähköposti-ilmoituksia niistä yrityksistä, joiden asioiden hoitamiseen sinulla ei ole enää valtuutta.

Jos sinulla ei ole enää yhtään valtuutta

Jos sinulla ei ole enää valtuuksia asioida minkään yrityksen puolesta, et voi muuttaa sähköposti-ilmoitusten asetuksia OmaVerossa.

Jos kuitenkin saat yhä ilmoituksia yrityksen asioista, soita asiakaspalveluumme ja pyydä, että virkailija poistaa sähköposti-ilmoitukset tiedoistasi.

Verohallinnon palvelunumerot

Sivu on viimeksi päivitetty 5.2.2024