Verohallinto sosiaalisessa mediassa

Verohallinnon somekanavat

 Facebook – Verohallinto

 Twitter – @Verouutiset @TaxFinland @Palkka.fi 

 Youtube – Verohallinto

 Linkedin – Verohallinto

 Instagram – Verohallinto

 Soundcloud – Verohallinto

Spotify_ikoni Spotify – Verohallinto

Giphy_ikoni Giphy – Verohallinto

TikTok – Verohallinto

Jodel – @verohallinto

Asiakasneuvonta ja vuorovaikutus somessa

Haluamme auttaa sinua veroasioittesi hoitamisessa, ja siksi voit kysyä neuvoja somessa matalalla kynnyksellä. Asiakasneuvojamme auttavat arkisin klo 9–16 Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä. Twitterissä ja Instagramissa voit kysyä myös yksityisviestillä. Vastaamme yleisluontoisiin verokysymyksiin tai ohjaamme oikean tiedon lähteille. Henkilökohtaisissa veroasioissa kannattaa asioida tunnistautuneena esimerkiksi OmaVeron viestien kautta.

Neuvontamme on julkista. Kiitos, kun...

Et julkaise omia tai muiden henkilötietoja. Verohallinto ei pyydä koskaan somessa, sähköpostilla tai tekstiviestillä henkilökohtaisia tietoja, kuten verkkopankkitunnuksia, tilitietoja tai henkilötunnusta. 

Kunnioitat kanssakeskustelijoitasi. Haukkuminen, kiroilu ja nimittely on somekanavillamme kiellettyä.

Ymmärrät, että rasistiset tai muut ihmisiä, yhteisöä, uskontoa tai rotua loukkaavat viestit on ehdottomasti kielletty, samoin rikokseen yllyttävät ja muuten lainvastaiset viestit.

Et markkinoi tai mainosta tuotteita tai palveluita kanavillamme.

Asiattomat viestit voidaan poistaa ja toistuvasti ohjeita rikkovan käyttäjän viestintä voidaan estää. Viestin poistamisesta ja estosta ei ilmoiteta kirjoittajalle.

Kiitos, kun olet mukana!