Berätta din åsikt om det positiva kreditupplysningsregistret – besvara vår enkät om kundönskemål senast den 18 oktober 2024

1.10.2024

Vi samlar in information om erfarenheterna av användningen av det positiva kreditupplysningsregistret och behovet av fortsatt utveckling genom en enkät om kundönskemål. Vi använder enkätresultaten för att utveckla registret och vår service.

Det positiva kreditupplysningsregistret har varit i bruk i snart ett halvt år och vi skulle vilja höra intressentgruppernas kommentarer om hur registret hittills har fungerat och hur vi i fortsättningen skulle kunna agera bättre. Av er hoppas vi i första hand att få konkreta utvecklingsförslag om registret. Observera att för att utvecklingsförslagen ska vara genomförbara bör de följa den nuvarande lagstiftningen.

Webropol-enkäten omfattar tre frågor. Enkäten är öppen fram till den 18 oktober 2024. Du kan besvara enkäten på finska eller engelska.

Enkäten riktar sig till alla som anmäler eller söker uppgifter ur det positiva kreditupplysningsregistret. Dina svar behandlas anonymt och säkert. Vi använder enkätresultaten för att utveckla vår verksamhet.

Tack för att du svarar - din åsikt är viktig för oss!

Sidan har senast uppdaterats 1.10.2024