Toimitusseloste – kehitysversio 26.9.2023

Tulorekisterijärjestelmään julkaistu versio sisälsi uusia toiminnallisuuksia sekä korjauksia liittyen seuraaviin kokonaisuuksiin:

Uudet toiminnallisuudet

Raportit

  • Etuustietojen raportteihin 614, 615 ja 632 on lisätty uusi tieto: Perusteettomat viivästyskorotukset yhteensä. Muutoksen jälkeen raportilla näytetään omalla rivillään ne viivästyskorotukset, jotka on maksettu perusteettomasti. Näitä määriä ei enää lasketa osaksi viivästyskorotusten määrää eikä osaksi muita perusteettomia etuja.

Tietojen toimittaminen

  • Palkkatietoilmoitusten, etuustietoilmoitusten ja työnantajan erillisilmoitusten sisältöä on muutettu siten, että jatkossa maksajan tunnisteita voi antaa ilmoituksessa enintään kolme. Tunnisteiden (PayerId) määrää rajoittava sääntö on lisätty ilmoitusten skeemoihin. Muutos koskee kaikkia ilmoittamisen kanavia.

Korjauksia aiempaan toteutukseen

Sähköinen asiointipalvelu – Omat tulotiedot ja yrityksen tulotiedot

  • Korjattu tilanne, jossa ilmoituksen katselussa näytettiin aliorganisaation tunnisteena teksti "Ei annettu", kun ilmoituksessa oli annettu maksajan oman koodiston mukainen tunniste. Korjauksen jälkeen tietoa ei näytetä tulonsaajan näkymässä lainkaan, koska se on tarkoitettu vain maksajalle ilmoitusten seurantaan.

Sähköinen asiointipalvelu – Palkkatietoilmoitus ja työnantajan erillisilmoitus

  • Korjattu tilanne, jossa järjestelmä ei näyttänyt oikeaa virheilmoitusta, jos asiakas antoi maksajan syntymäajan tekstinä. Korjauksen jälkeen tilanteessa näytetään oikea virheilmoitus.
Sivu on viimeksi päivitetty 27.9.2023