Tutustu toisen vaiheen ilmoittamisen ohjeistukseen
26.11.2024Olemme julkaisseet päivitetyt ohjeet tietojen ilmoittamiseksi rekisterin toisessa vaiheessa. Ohjeet ovat saatavilla kolmella kielellä: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Ohjeiden kieliversiot englanniksi ja ruotsiksi julkaistaan kuluvan viikon aikana.
Tietojen ilmoittaminen positiiviseen luottotietorekisteriin 1.12.2025 alkaen -ohje
Ilmoittamisen aloittaminen rekisteriin -ohje
Osallistu sidosryhmätilaisuuksiin - autamme ohjeistukseen perehtymisessä
Seuraavat tilaisuudet järjestetään tällä viikolla:
- suomeksi tiistaina 26.11. klo 14.00–15.30 (Teams)
- englanniksi torstaina 28.11. klo 14.00–15.30 (Teams)
Olemme lähettäneet kutsut tilaisuuksiin sidosryhmätyön vaiheen 2 postituslistan kautta organisaatioiden yhteyshenkilöille. Lähetämme tilaisuuksien materiaalin kutsun saaneille tilaisuuksien jälkeen.
Sidosryhmätilaisuuksissa teillä on mahdollisuus saada lisätietoa ja esittää kysymyksiä toisen vaiheen ilmoittamiseen liittyvistä asioista. Asiantuntijamme ovat paikalla vastaamassa kysymyksiinne ja esittelemässä, mitä ohjeistuksessa kannattaa erityisesti ottaa huomioon, ja mitä tulevat muutokset tarkoittavat organisaationne kannalta.
Ensi vuoden tilaisuuksissa käymme läpi ilmoittamisen ohjeistuksesta esiin nousevia kysymyksiä, joten suosittelemme olemaan matalalla kynnyksellä yhteydessä ohjeistuksen epäselvyyksistä.
Rajapintakuvaukset jo julkaistu
Julkaisimme toisen vaiheen rajapintakuvaukset jo tämän vuoden elokuussa. Tutustukaa rajapintakuvauksiin huolellisesti, jotta voitte niiden perusteella tehdä tarvittavat muutokset omiin järjestelmiinne.
Seuraa muutoksia ja pysy ajan tasalla
On mahdollista, että jo julkaistuihin ohjeisiin tulee vielä muutoksia tai tarkennuksia. Seuraathan viestintäämme, jotta pysyt ajan tasalla mahdollisista muutoksista. Verkkosivuiltamme löydät aina ajantasaiset versiot. Tiedotamme mahdollisista muutoksista myös sähköpostilla. Lähetämme tiedot muutoksista toisen vaiheen postituslistalle. Voit liittyä sähköpostilistallemme Webropol-lomakkeella.