Kiinteistöveron tilisiirtolomakkeiden tilaus

Tällä lomakkeella voit tilata uudet tilisiirtolomakkeet kiinteistöveron maksamista varten. Tilauslomake on tarkoitettu kaikille asiakkaille. Jäännösveron, ennakkoveron, perintöveron ja lahjaveron maksutiedot löydät OmaVerosta.

Täytä tarvittavat tiedot ja lähetä tilaus. Jos sinulla on 2 maksuerää, saat molempia varten erillisen tilisiirtolomakkeen.

Saat uudet tilisiirtolomakkeet postitse noin viikon kuluessa tilauksen tekemisestä. Lähetämme lomakkeet osoitteeseen, joka on asiakastiedoissamme. Sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä Verohallintoon varmistaaksesi, onko tilaus saapunut perille.

Myöhässä maksetulle kiinteistöverolle peritään viivekorkoa

Jos maksat kiinteistöveron vasta eräpäivän jälkeen, sinun pitää maksaa myös viivekorkoa. Voit maksaa viivekoron ja veron yhtä aikaa – käytä saman tilisiirron tietoja. Viivekoron määrän voit laskea korkolaskurilla. Ota huomioon, että viivekorkoa peritään myös mahdolliselle veronkorotukselle.

Jos vero on ulosotossa, se pitää maksaa ulosottoviraston antamien ohjeiden mukaan. Ulosottovirasto perii ulosottomaksun, vaikka maksaisit veron suoraan Verohallinnon tilille.

* Pakollinen tieto