Tilisiirtolomakkeen tilaus

Henkilöasiakkaat ja liikkeen- ja ammatinharjoittajat voivat tarvittaessa tilata uudet tilisiirtolomakkeet

  • jäännösverosta
  • kiinteistöverosta
  • ennakkoverosta
  • perintö- ja lahjaverosta.

Täytä tarvittavat tiedot alle ja lähetä tilaus. Jos maksueriä on useampi kuin yksi, saat tilisiirrot kaikista eristä.

Yhteisöt ja yhteisetuudet voivat tilata tilisiirtolomakkeen vain kiinteistöverosta.  Muiden verojen maksutiedot löytyvät verotuspäätöksiltä ja OmaVerosta.

Tilisiirtolomakkeet voit tilata vain niistä veroista, jotka sinulla on maksettavanasi. Tällä lomakkeella et voi myöskään hakea tai muuttaa ennakkoveroa. Lue lisää ennakkoveron hakemisesta.

Saat uudet tilisiirtolomakkeet postitse noin viikon kuluessa tilauksen tekemisestä. Tilisiirtolomakkeet lähetetään Verohallinnon asiakastiedoissa olevaan osoitteeseen. Sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä Verohallintoon tilauksen saapumisen varmistamiseksi.

Jos maksat veron vasta eräpäivän jälkeen, sinun on maksettava myös viive- tai viivästyskorkoa. Voit maksaa viive- tai viivästyskoron samalla tilisiirrolla. Viivekoron määrän voit laskea viivekorkolaskurilla. Viivästyskoron sekä lahjaveron viivekoron voit laskea OmaVerossa. Ota huomioon, että viivekorkoa peritään myös mahdolliselle veronkorotukselle.

Huom! Ulosotossa oleva vero maksetaan ulosottoon tämän antamien ohjeiden mukaan. Ulosotto perii ulosottomaksun, vaikka maksaisit veron suoraan Verohallinnon tilille.

* Pakollinen tieto

Vero (voit valita useampia)