Verohallinnon nimissä on lähetetty huijausviestejä. Lue lisää huijauksista.

Turun verotoimisto on suljettu toistaiseksi

Uutinen, 9.8.2023

Turun verotoimiston asiakaspalvelu on toistaiseksi suljettu tiloissa sattuneen kosteusvaurion vuoksi. Verohallinto kehottaa asiakkaita hoitamaan veroasiansa OmaVerossa tai puhelinpalvelussa.

Apulaisjohtaja Tea Lehtinen kertoo, että verotoimiston asiakaspalvelun katossa olevia akustiikkalevyjä on tippunut alas, kun ne ovat imeneet itseensä kosteutta. Varotoimena asiakaspalvelu on suljettu toistaiseksi.
− Korjaustyöt aloitetaan loppuviikosta, mutta vielä emme pysty arvioimaan sitä, kuinka kauan ne kestävät, Lehtinen sanoo.
− Pahoittelemme asiakkaille tilanteesta aiheutuvaa vaivaa. Henkilökuntamme ja asiakkaidemme turvallisuus on kuitenkin meille tärkeintä, joten verotoimisto on kiinni, kunnes siellä työskentely ja asioiminen on turvallista.

Verohallinto palvelee verkossa ja puhelimessa

Tea Lehtinen kertoo, että asiakkaat voivat hoitaa lähes kaikki veroasiansa OmaVerossa. Myös Verohallinnon valtakunnallinen puhelinpalvelu toimii normaalisti arkisin klo 9−16.
− Turun verotoimiston ulkopuolella on postilaatikko, johon voi jättää veropostia. Jos tarvitsee lomakkeita, niitä voi tulostaa vero.fi:stä tai tilata puhelimitse numerosta 029 497 030, Lehtinen neuvoo.

Niitä asiakkaita, joiden on välttämätöntä asioida verotoimistossa, Lehtinen kehottaa odottamaan siihen asti, kun Turussa asiointi on mahdollista. Jos asiakas ei voi odottaa, hän voi hoitaa asiansa jossain muussa Verohallinnon asiointipisteessä. Turkua lähimmät palvelupisteet ovat Loimaalla (avoinna ajanvarauksella tiistaisin klo 9−12), Raumalla (avoinna ajanvarauksella tiistaisin) ja Porissa (avoinna ma−ti klo 9−12).

Sivu on viimeksi päivitetty 9.8.2023