Pääkaupunkiseudun verotoimisto muuttaa uusiin tiloihin − Kluuvin verotoimisto suljetaan muuton vuoksi perjantaina 2.7. jo klo 12

Uutinen, 21.6.2021

Uusi verotoimisto palvelee osoitteessa Hämeentie 15 maanantaista 5.7.2021 alkaen.

Pääkaupunkiseudun verotoimisto muuttaa pois kauppakeskus Kluuvista. Uudet tilat sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä: Hämeentielle pääsee helposti metrolla, bussilla ja raitiovaunulla.

– Vuokrasopimuksemme Kluuvin kauppakeskuksessa päättyy, joten tuli ajankohtaiseksi etsiä uudet toimitilat pääkaupunkiseudun käyntiasioinnin palveluille. Tilahaun kriteereinä olivat hyvä julkisen liikenteen saavutettavuus sekä asiakaspalvelun sijainti katutasossa. Kluuvissa meillä on ollut ruuhka-aikoina haasteita asiakasvirtojen hallinnassa, koska tilat sijaitsivat ylemmissä kerroksissa ja jonot kuormittivat kauppakeskuksen muuta toimintaa erityisesti vuodenvaihteen aikoihin, kertoo johtava asiantuntija Satu Hopia Verohallinnon toimitilapalveluista.
– Myös läheisen International House of Helsinki -palvelupisteen läheisyys vaikutti tulevan tilan valintaan, sillä Verohallinnolla on toimintaa myös siellä, ja nyt henkilöstöresurssien joustava hyödyntäminen mahdollistuu.

Uudessa verotoimistossa on esteettömät ja nykyaikaiset asiakaspalvelutilat, joissa on 17 palvelupaikkaa. Lisäksi käytössä on 11 itsepalvelupäätettä. Verotoimiston palvelut säilyvät ennallaan. Kiinteistön ulkoseinässä pääoven yhteydessä on postiluukku, johon asiakkaat voivat jättää asiakirjoja myös virka-ajan ulkopuolella.

Muuton vuoksi toimipiste Kluuvissa suljetaan perjantaina 2.7. jo klo 12.00. Verohallinto palvelee uusissa tiloissa maanantaista 5.7. klo 9.00 alkaen. Korona-aikana suosittelemme asiointia ensisijaisesti muissa kanavissa kuten puhelimessa tai OmaVerossa.

Pääkaupunkiseudun verotoimisto on avoinna heinä-elokuussa maanantaista perjantaihin klo 9–15, ja talviaikaan klo 9–16.15.