Esitäytetty veroilmoitus

Saat esitäytetyn veroilmoituksen maalis-huhtikuussa. Jos lisättävää tai korjattavaa ei ole, ilmoitusta ei tarvitse palauttaa.

Veroilmoituksen (verovuosi 2017) viimeinen palautuspäivä on joko

  • 3.4. tai 8.5. tai 15.5.2018

  • Palautuspäivä on merkitty ilmoituksen etusivulle.

Muista tarkistaa esitäytetty veroilmoitus

Tarkista aina kaikki veroilmoituksessasi olevat tiedot. Jos tiedot ovat oikein eikä mitään tietoja puutu, sinun ei tarvitse tehdä muuta. Jos et palauta esitäytettyä veroilmoitusta, sinun katsotaan antaneen veroilmoituksesi sen sisältöisenä.

Täydennä tai korjaa tarvittaessa

Veroilmoitus verkossa (vero.fi/veroilmoitus) on sulkeutunut.

Tietojen ilmoittaminen vuodelta 2017 tässä palvelussa ei ole enää mahdollista. Ilmoita tiedot esitäytetyllä veroilmoituslomakkeella ja tarvittavilla liitelomakkeilla. Palauta ne verotoimistoon postitse.

Palvelu ohjaa sinua tietojen ilmoittamisessa. Älä palauta paperista veroilmoitusta tai liitelomakkeita lainkaan, jos ilmoitat tiedot verkossa. Verkkopalvelun käyttämiseen tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Voit ilmoittaa ja korjata verkossa vain omia tietojasi.

Voit ilmoittaa tiedot myös esitäytetyllä veroilmoituksella ja liitelomakkeilla. Tulosta liitelomakkeita tarvittaessa. Lomakkeita saat myös verotoimistosta.

Jos annat tietoja paperilla, palauta veroilmoitus ja liitelomakkeet palautuskuoressa postitse. Älä kuitenkaan lähetä kuitteja, tositteita tai alkuperäisiä asiakirjoja.

Lisäaikaa veroilmoituksen palauttamiseen

Voit hakea lisäaikaa veroilmoituksesi palauttamiseen, jos sinulla on siihen erityisiä syitä. Verohallinto voi pidentää veroilmoituksen palauttamisaikaa ennen viimeistä palautuspäivääsi. Lisäajalla tehdyt muutokset palautetaan aina paperilla, ei verkkopalvelussa.

  • Tulosta lomake (Hakemus veroilmoituksen antamisajan pidentämiseksi).

Avainsanat: