Verotili-palvelu

 • Kirjaudu palveluun
  Yrityksen tai yhteisön puolesta toimivat kirjautuvat palveluun Katso-tunnisteella. Yksityishenkilöt kuten kotitaloustyönantaja, alkutuottaja tai yksityinen elinkeinonharjoittaja kirjautuvat Verotili-palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksillaan tai HST-kortilla.

Mihin palvelua käytetään?

Palvelussa voi antaa kausiveroilmoituksen ja EU-yhteenvetoilmoituksen. Palvelussa voi myös tarkistaa verotiliviitteen ja saldotilanteen sekä katsella ja tulostaa tiliotteita.

Lisäksi palvelussa voi laskea maksettavan määrän korkoineen haluttuna maksupäivänä, tehdä aiheettoman maksun palautuspyynnön ja muuttaa palautusajankohtaa ja asettaa palautusrajan.

Lue lisää

Ketä verotili koskee?

Verotili koskee kaikkia, jotka ilmoittavat ja maksavat verotilille kuuluvia veroja. Verotiliveroja ovat esimerkiksi arvonlisävero ja työnantajasuoritukset.

Myös yksityishenkilöiden, kuten kotitalouksien on maksettava verotiliveroja esimerkiksi silloin, kun he toimivat työnantajina.

Lue lisää

Ajankohtaista

23.6.2015

Teknisten muutostöiden takia Verotili-palvelu toimii vain osittain 4.-8.7. Asiakastuki on suljettu katkon aikana. Verotilipalvelussa voi ilmoittaa tietoja ja pankit ottavat maksut vastaan normaalisti. Verotili-palvelun tilitapahtumat eivät ole kuitenkaan katkon aikana ajan tasalla. Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa.

Tutustu palveluun demossa

 • Yritys Oy
  Tilitapahtumia verotilillä sekä verotiliotteita.
 • Yrittäjä tmi
  Tilitapahtumia verotilillä, verotiliotteita sekä Verotili-palvelun kautta lähetettyjä kausiveroilmoituksia.
 • Kaija Kotitaloustyönantaja
  Tapahtumia (Palkka.fi:n kautta ilmoitetut työnantajasuoritukset) verotilillä sekä verotiliotteita.

Lisätietoja

Tunnistautumisesta